+31(0)85-3035320 info@robotart.nl

Hyundai Industrial Palletiser | HiP-BG080

Hyundai Industrial Palletiser – HiP-BG080

Maak kennis met de compacte en efficiënte Hyundai Industrial Palletiser | HiP-BG080. Deze innovatieve palletiser is ontworpen om al uw palletiseer behoefte aan te kunnen. De palletiser is een op zichzelf staande machine met een kleine vloeroppervlakte, perfect voor productiebedrijven en andere faciliteiten met beperkte ruimte. De palletiser kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande productielijn en is eenvoudig te gebruiken.

Maar laat u niet misleiden door zijn compacte formaat – onze palletiser heeft een payload van 80kg en is in staat om in minder dan 8 seconde uw producten zorgvuldig en met hoge precisie te palletiseren. Verhoog uw productiviteit, verlaag uw kosten en stroomlijn uw productie met de Hyundai Industrial Palletiser.

Wepall – Palletizing Software
De Wepall Palletiseer Software is de ultieme tool voor bedrijven die hun palletiseer proces in eigen hand willen nemen. De software is specifiek ontworpen om gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te programmeren. Klanten kunnen zelf zowel offline als on-site nieuwe producten, patronen aanpassen of programmeren.
Naast de Wepall Software is de Hyundai Industrial Palletiser standaard uitgevoerd met een vaste VPN-verbinding. Op deze manier kunt u, of uw partner, op elk moment meekijken, ondersteunen of programmeren op afstand.

Maximaliseer efficiëntie met de Hyundai Industrial Palletiser
Met zijn compacte bouwstijl en een stand-alone ontwerp is onze palletiser perfect voor productiebedrijven en andere faciliteiten met beperkte ruimte. Het kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw bestaande productielijn en is eenvoudig te gebruiken. Maar daar houden de voordelen niet op. Onze palletiser is ook kosteneffectief, met een lage initiële investering en lage onderhoudskosten. Bovendien kan de machine worden aangesloten op uw bestaande productielijnen, waardoor een naadloze integratie binnen een aantal werkdagen mogelijk is. Uw personeel wordt vooraf getraind en de palletiser wordt volledig plug-and-play geleverd.

Zet de eerste stap naar een efficiënter en kosteneffectieve palletiseer proces met de Hyundai Palletiser. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een demonstratie te plannen!

Interesse in de Hyundai Palletiser neem dan gerust contact op met Robot ART of één van onze partners!

Robot ART
Bernhardlaan 54B
2421 CE Nieuwkoop
the Netherlands
info@robotart.nl
tel: +31(0)85-3035320