Welkom bij Robotion dé innovatieve kracht achter de toekomst van palletiseer oplossingen!

Robotion is onderdeel van Robot ART en wij zijn gepassioneerd door technologie en toegewijd aan het transformeren van uw productieomgeving. Onze RP-serie collaboratieve en industriële palletisers zijn de belichaming van geavanceerde robotica en intuïtieve bediening, verpakt in een compacte vorm.

Met een kleine voetafdruk en ongeëvenaarde toegankelijkheid stellen we uw bedrijf in staat om efficiënter te werken dan ooit tevoren. Met onze ‘out of the box’ manier van denken creëren wij een entry-level palletisers die uw productie optimaliseren en tegelijkertijd de fysieke belasting van uw medewerkers verminderen.

Bij Robotion maken we gebruik van de nieuwste technologieën in robotica met onze gerenommeerde robot partners Hyundai Robotics en Hanwha Robotics uit Zuid-Korea. Tevens kan Robotion uw pallet logistieke taken ontzorgen met eigen Mobiele Autonome Voertuigen, die tot wel 1.500 kg kunnen dragen!

Wilt u meer ontdekken over hoe Robotion uw bedrijf kan transformeren en uw productie naar nieuwe hoogten kan brengen? Bezoek onze website voor meer informatie en neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij de volgende stap in robotautomatisering.

Let’s Energize your Productivity!!!

www.robotion.nl

Interesse in de Robotion Palletiser neem dan gerust contact op met Robot ART of één van onze partners!!

Willem van Dam, Co-owner of Robotion, willem@robotart.nl of +31 6 27253317
Thijs Dekker, Sales Engineer Robotion, thijs@robotart.nl of +31 6 15692446
Dickjan Hoogstraten, Ambassador of Robotion, dickjan@robotart.nl of +31 6 53160625

Contact

+31(0)85-3035320

Robot ART

Bernhardlaan 54b
2421 CE Nieuwkoop
The Netherlands

info@robotart.nl

Meer informatie

Voor meer informatie, een vraag of het maken van een afspraak: