Hyundai Robotics

HYUNDAI ROBOTICS CO.,LTD. is opgericht in 1984 en onderdeel van Hyundai Heavy Industries Co., LTD. is met een totaal aantal van 50.000 geleverde robots wereldwijd in 2018 de grootste robot fabrikant van Zuid-Korea.

Hyundai Robotics richt zich op het realiseren van een slimme fabriek door middel van geavanceerde industriële robottechnologie. Hierbij nemen zij initiatief bij het ontwikkelen en distribueren van automatiseringssystemen door nieuwe industriële, collaboratieve en service robots te ontwikkelen. De robots zijn ontworpen volgens de eisen van de klant en ondersteunen de eind-klanten bij de soepele werking van hun fabrieken door snelle en nauwkeurige pre- en after-sales services aan te bieden via het wereldwijde servicenetwerk. Daarnaast biedt Hyundai Robotics een uitgebreid pakket aan verscheidene softwaresystemen voor het eenvoudig programmeren en monitoren van automatiseringsrobots.

Hyundai Robotics blijft zichzelf ontwikkelen als koploper in de robotindustrie, door met klanten samen te groeien en continu onderzoek en ontwikkeling te doen voor nieuwe innovatieve producten. Niet voor niets is Hyundai Robotics een loyale partner van de nummer vier autofabrikant in de wereld Hyundai Motors (Hyundai en Kia) waar betrouwbaarheid, snelheid en nauwkeurigheid de belangrijkste speerpunten zijn. Voor de ondersteuning van distributeurs en eindklanten in de Europese markt heeft Hyundai Robotics een Europees hoofdkantoor geopend sinds februari 2020 in Ismaning, Duitsland.

Contact

+31(0)85-3035320

Robot ART

Bernhardlaan 54b
2421 CE Nieuwkoop
The Netherlands

info@robotart.nl

Meer informatie

Voor meer informatie, een vraag of het maken van een afspraak: