Robot ART

Waarom wij?
Robot ART is een jong in dynamisch bedrijf, met reeds jaren ervaring in de robot automatisering. Als leverancier van de producten van Hyundai Robotics, Neura Robotics en Wepall in de BeNeLux ligt de focus op ondersteuning en service aan zowel systeemintegratoren als de eindgebruiker.

Waar een ander stopt, gaat Robot ART verder
Doordat wij gebruik kunnen maken van een breed assortiment robots en ondersteunende software, vinden we altijd een passende oplossing voor de meest uiteenlopende branches of processen. Vanuit dit brede assortiment kunnen wij onze klanten vrijwel altijd voorzien van de juiste oplossing. Robot ART ondersteund vanaf de start met het maken van project documentatie om systeem integratoren en eindklanten inzichtelijk te maken hoe we tot een succesvolle integratie kunnen komen van Hyundai Robotics en Neura Robotics producten. Hiermee zetten we een stap meer om samen met de klant verder te komen.

Service en ondersteuning 24/7
Aanvullend op de kennis die we in huis hebben, beschikken we ook over een sparringpartners op steenworp afstand. Samen met Hyundai Robotics Europe in Ismaning en Neura Robotics in Metzingen, Duitsland leveren we de 24/7 service en ondersteuning die onze klanten nodig hebben.

Contact

+31(0)85-3035320

Robot ART

Bernhardlaan 54b
2421 CE Nieuwkoop
The Netherlands

info@robotart.nl

Meer informatie

Voor meer informatie, een vraag of het maken van een afspraak: